|
Читати онлайн
Для перегляду матеріалу натисніть на малюнок підручника.
|
Трудове навчання 5 клас Сидоренко Для хлопців 2013
Тести для підготовки до уроку (для учнів)
Завдання до уроку.
- Ознайомтеся з матеріалом підручника (авт. Сидоренко ст. 12-17).
- Запишіть основні визначення в зошит.
- Ознайомтеся з додатковою інформацією (авт. Терещук ст. 11-18).
- Перегляньте презентацію.
- Опрацюйте тестове завдання.
Перегляньте презентацію Робоче місце
|
Завдання до уроку.
- Ознайомтеся з матеріалом підручника (авт. Сидоренко ст. 20-25).
- Запишіть основні визначення в зошит.
- Ознайомтеся з додатковою інформацією (авт. Терещук ст. 19-27).
- Перегляньте відеоматеріали.
- Опрацюйте тестове завдання.
Переглянути відеоматеріали
|
Завдання до уроку.
- Ознайомтеся з матеріалом підручника (авт. Сидоренко ст. 25-30).
- Запишіть основні визначення в зошит.
- Ознайомтеся з додатковою інформацією (авт. Терещук ст. 27-32).
- Перегляньте відеоматеріали.
- Опрацюйте тестове завдання.
Переглянути відеоматеріали
|
Завдання до уроку.
- Ознайомтеся з матеріалом підручника (авт. Сидоренко ст. 30-38).
- Запишіть основні визначення в зошит.
- Ознайомтеся з додатковою інформацією (авт. Терещук ст. 33-36).
- Перегляньте відеоматеріали.
- Опрацюйте тестове завдання.
Переглянути відеоматеріали
|
|
Вимірювальні інструменти
|
Переглянути відеоматеріали
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Тема 4.2. Культура споживання їжі. Етикет за столом Правила сервірування столу
Столові прилади: види, призначення, правила користування
Серветка - неодмінний предмет сервірування столу.
Про столову білизну
|
|
|
|